Home

Optreden koor

Schermafbeelding 2014-03-26 om 10.03.38

 

Een nieuwe leerling in de klas

Na de paasvakantie hadden we een nieuwe leerling bij in onze klas. Een duif maakte gebruik van de rust tijdens de vakantie om een nestje te maken op de vensterbank. Hier kan je 24u per dag de duif op het nestje volgen. Wie weet kan je de eitjes wel zien uitkomen, of binnen een aantal weken de jonge duifjes het nest zien verlaten.


Live streaming video by Ustream

 

Juf Sonja in de bloemetjes gezet

Proficiat juf Sonja!

U bent een leerkracht met klasse. Uit de talrijke nominaties die Klassse voor Ouders ontvangt, sprong uw naam naar voor als een leerkracht die het verschil maakt.

U neemt de bloemen dan ook meteen symbolisch in ontvangst voor alle collega's die zich elke dag opnieuw inspannen voor hun leerlingen.

Van harte proficiat.

De bloemen worden u aangeboden door Klasse voor Ouders in naam van Tamara, de mama van Kim.

Sonja-Klasse

 

We leren het secundair onderwijs en de beroepenwereld kennen

Nog enkele maanden en de zesdeklassers verlaten onze school. Om hen hierop voor te bereiden werkten we hier rond in de klas. We leerden zelf keuzes maken, we leerden wat onze talenten zijn en onze werkpunten en we leerden ook de structuur van het secundair onderwijs kennen.

Ook bezochten we een aantal scholen en het R.V.T Dr. Coppens.

In het College Onze Lieve Vrouw Ten Doorn kon elke leerling enkele lessen volgen in de studeerrichting die ze zelf willen. In het Provinciaal Technisch Instituut leerden we alle technische richtingen kennen. Om af te sluiten gingen we een dag op bezoek in het rust- en verzorgingstehuis Dr. Coppens. Daar leerden we heel wat sociale beroepen kennen en beleefden we een superleuke dag met de bewoners.

Alle foto's kan je hieronder vinden.

Bezoek PTI


Bezoek RVT

 

Een nieuw klasgenootje in 3A

klasduif3A

 

Vlinderdag 3KA

GENIETEN JULLIE MEE VAN ONZE VLINDERDAG SAMEN MET HET EERSTE LEERJAAR EN DE DERDE KLEUTERKLAS VAN SINT JANNEKE

Vlinderdag 3KA

 

Meer artikelen...

Pagina 1 van 2

school2-kleur

Visual QR Code Color QR Code

Menu nieuws