Home

Het 2de leerjaar oefent op de tablets en I-pads samen met Meester Sven.

Tablets2e

 

DVD Circus Picolini

Naar aanleiding van de grote vraag naar de beelden van het circus willen we jullie graag de mogelijkheid bieden om een DVD aan te schaffen met beeldmateriaal van de drie voorstellingen:

1. DVD Voorstelling vrijdag 18u: €5
2. DVD Voorstelling zaterdag 10u30: €5
3. DVD Voorstelling zaterdag 15u: €5 (LET OP: wegens een technisch probleem heeft de camera slechts de eerste helft van deze voorstelling opgenomen. De tweede helft van de voorstelling op deze DVD zal de opname van zaterdagochtend zijn. U ontvangt dus wel een DVD met de volledige voorstelling)
4. DVD-box met 3 DVD's van alle voorstellingen: €10

Bestelprocedure:

1. U vult dit formulier (KLIK) volledig in.
2. U geeft het bedrag van uw bestelling af op het secretariaat in een enveloppe met vermelding van uw naam. (zelfde naam als gebruikt in de bestelling.)
3. Na ontvangst van het bedrag gaan uw DVD's in productie.
4. U ontvangt een mailtje zodra de DVD's voor u klaarliggen op het secretariaat.

U kan hier alvast een korte impressie bekijken van de beelden die u mag verwachten.
Voor verdere vragen mag u steeds een mailtje sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 

 

Circus Picolini

Circus Picolini

 

Vragenlijst voor ouders

 

Beste ouders / verzorgers

Vanaf 2015 willen de scholen zich klaar maken voor meer inclusief onderwijs. Dat wil zeggen dat kinderen met een beperking en / of extra zorgbehoefte gebruik kunnen maken van het regulier aanbod van scholen.

Vanwege deze ontwikkeling zijn wij geïnteresseerd in wat u als ouder / verzorger van de school verwacht en / of waar u zich zorgen over maakt.

We willen u vragen of u deze vragenlijst wilt invullen, zodat u ons kan helpen het aanbod van scholen in Eeklo verder op een positieve manier uit te bouwen.

Op woensdagvoormiddag en vrijdagvoormiddag kan het formulier onder begeleiding in het computercafé van het wijkcentrum de Kring worden ingevuld (op de Zuidkaai te Eeklo).

Op donderdag- en vrijdagvoormiddag kan dit onder begeleiding ook op school gebeuren.

Onderaan deze e-mail staat een link waarmee u rechtstreeks naar de enquête wordt geleid. 

Graag willen wij het formulier uiterlijk op 4 april 2015 ingevuld terug ontvangen.

De gegevens zullen anoniem verwerkt worden. Alvast bedankt voor uw tijd.

 

Juliette Waasdorp

Onderzoeksmedewerker FOB-project

Kinderen met Specifieke Zorgbehoeften in het Onderwijs

Provincie Oost-Vlaanderen.

 

tel: 09 378 61 69

 

 

Comeniusweek

Basisschool St-Jozef & St-Janneke sloot vorige week haar voorlaatste Europese Comeniusweek af.
De school mocht 32 gasten verwelkomen uit o.a. Zweden, Polen, UK, Duitsland en Denemarken.
De Europese leerkrachten en leerlingen werden 3 dagen ondergedompeld in het thema ‘verantwoordelijkheidszin’, als onderdeel van het hoofdthema ‘ondernemingszin’.

Ondernemingszin is St-Jozef niet onbekend. Als je door de gangen van de school wandelt stel je vast dat er buiten de 4 klasmuren wordt gewerkt. Elke m² op de school wordt benut om de kinderen tot leren te brengen. De gasten waren dan ook verwonderd hoe goed de organisatie verliep van enerzijds het project maar ook van de lestijden en de speelplaats. Volgende woorden behoorden bij de top-3 als de schoolse werking werd geëvalueerd: innovatief, gestructureerd, gastvrij.

Op donderdagavond werd Eeklo in de kijker gezet. De Belgische kaas- & bieravond werd ingezet met een bezoek van de Herbakkers. Uit elk land werd één kandidaat met succes herbakken. De avond werd met de legende feestelijk ingezet en mocht op heel wat enthousiasme van de delegatie rekenen.

In mei gaan 2 leerkrachten en de directie naar Bradford in Engeland. Daar wordt het Europese project afgesloten.

‘Onze school is in elk geval al vlot begonnen met het implementeren van positieve praktijkvoorbeelden op niveau van de innovatieve speelplaatswerking. Over onze grenzen heen kijken zorgt voor nieuwe impulsen en een verruimende blik op ons onderwijs. Stilstaan is achteruitgaan, en dat laten we op onze school niet gebeuren…’ sluit de directeur af.

 

IMG 2051

 

 

Brr, wat is het koud

Brrrwat is het koud  011

 

Pagina 1 van 3

school2-kleur

Visual QR Code Color QR Code

Menu nieuws