Home

Vragenlijst

Hoe tevreden bent u, als ouder, van onze school?

Bedankt om met ons samen te werken. Met deze vragenlijst peilen we graag naar uw mening over onze school en hopen we a.d.h.v. de resultaten, onze kwaliteit te verhogen. U kan de vragenlijst, indien gewenst, anoniem invullen maar ervaring leert dat vragenlijsten meer waarheidsgetrouw zijn als ook een naam wordt ingevuld. Aan u de keuze!
Een tip: neem een kladblaadjes bij de hand, op het einde van de 20 minutendurende bevraging is er plaats om extra info, tips, suggesties,...te noteren. Een kladblaadje helpt u deze extra's te noteren tussendoor.
Alvast zeer bedankt voor uw medewerking en tijd. We appreciëren uw feedback en hopen zo onze werking te verbeteren!

Start-de-vragenlijst

 

Optreden Dandélion

Na het geslaagde debuut vorig jaar had ons schoolkoor Dandélion weer een mooi repertoire voorbereid voor hun optreden.

Juf Ilse maakte een mooie fotoreportage. Klik op onderstaande foto's om deze te bekijken.

 

Met dank aan het schoolkoor en de begeleidende juffen voor het vele werk en het fantastische optreden.

 

optreden koor st-jozef 16-04-22 124 

 

Taalinitiatie COLTD

Vrijdag 15 april heerste er een gezellige drukte in Sint-Jozef. De geluiden uit de klassen verschilden echter van een normale schooldag. Wie goed luisterde kon al snel uit alle klassen Engelstalige en Duitstalige klanken horen.

De studenten van het zesde secretariaat-talen van College Onze Lieve Vrouw Ten Doorn hadden immers voor alle klassen een leuke voormiddag voorbereid. Met leuke spelletjes, activiteiten en liedjes leerden ze onze leerlingen hun eerste woordjes Engels en Duits. Een fantastische en leerrijke voormiddag! 

 
 

IMG 9615

 

Helikoptertrek Elia

Op 11 april gingen we met de hele school op stap. Voor de werken aan de nieuwe hoogspanningsleidingen in de buurt van onze school werd immers een helikopter ingeschakeld. De papa van Amélie uit het derde leerjaar coördinteert mee de werken en gaf ons een woordje uitleg. We zagen van zeer dichtbij hoe de helikopter de nylon kabels waarmee later de echter elketriciteitskabels in de masten gespannen zullen worden van paal naar paal trok. Een spectactulair werkje dat heel wat techniekfreaks onder onze leerlingen zeer enthousiast maakte.

IMG 9570

 

Zalig Pasen!

 
 

Wat vertel ik mijn kind?

Beste ouders, naar aanleiding van de verschrikkelijke gebeurtenissen in Zaventem in Brussel zitten ook kinderen met heel wat vragen. Onderstaande tips kunnen u misschien helpen om hen een antwoord te bieden.

12891701 828276477300850_4413957277560512255_o

ketnetzaventem

 

Voor nieuws op kindermaat verwijzen we jullie graag door naar de pagina van Karrewiet. In een extra nieuwsbericht geven ze op kinderniveau duiding bij de gebeurtenissen van vandaag.

Schermafbeelding 2016-03-22 om 18.36.05

 

Pagina 1 van 5

school2-kleur

Menu nieuws