Home

Grootouderfeest Sint-Janneke

De afgelopen week stonden op onze school de grootouders centraal. De kleuters en leerlingen van de eerste graad zetten hun beste beentje voor om de oma's en opa's te tonen wat ze allemaal kunnen. De kleuters van Sint-Janneke maakten zelfs een filmpje.

 

 

Kidsgids Kerst 2015

Beste ouder,

 Om het vrijetijdsaanbod voor kinderen in de stad Eeklo overzichtelijk te houden, kiest het stadsbestuur ervoor om voor elke schoolvakantie een Kidsgids te laten verschijnen. In de Kidsgids vind je een overzicht van alle activiteiten van de jeugddienst, sportdienst, cultuurdienst, bibliotheek, kunstacademie, buitenschoolse kinderopvang en wijkcentrum De Kring tijdens de Kerstvakantie 2015. Zo krijgt u steeds een mooi overzicht welke leuke activiteiten uw kinderen in de kerstvakantie kunnen doen.

De nieuwe kidsgids Kerst 2015 is klaar en kan vanaf nu gedownload worden via:

 kidsgids kerst2015

Inschrijven voor de kinderopvang en verschillende activiteiten voor uw kinderen starten vanaf maandag 23 november 2015. Opgelet, de plaatsen voor veel activiteiten zijn beperkt! Voor meer informatie en inschrijvingen kan u bij de desbetreffende stadsdienst terecht. 

 

Dag van de jeugdbeweging

Op vrijdag 23 oktober was het dag van de jeugdbeweging. We zagen niet enkel heel wat van onze leerlingen in uniform op school verschijnen. De leerlingenraad had tijdens de middagpauze ook een heleboel jeugdbewegingsspelletjes voorzien voor alle leerlingen.

 

Boswandeling tweede leerjaar

Foto bos

 

Werelddierenmarkt Sint-Janneke

werelddierenmarkt Sint-Janneke

 

Tomorrowschool

In het kader van mondiale vorming koos elke klas/graad dit jaar een land uit dat ze willen vertegenwoordigen. Op of rond de nationale feestdag van dit land zal er een activiteit worden georganiseerd om dit land eens in de kijker te zetten. Op die manier willen we onze blik op de wereld verruimen.

Juf Nathalie, meester Sven en meester Bart hebben geen klas en dus ook geen eigen land maar ze wilden wel hun steentje bijdragen. Met Tomorrowschool wilden ze aan elke klas de mogelijkheid geven om met een grote vlaggenparade hun land aan de rest van de school kenbaar te maken. Het evenement werd afgesloten in bijzijn van onze ouders met het schoollied voor dit jaar en een bijhorende dans die iedereen tijdens de turnlessen aangeleerd kreeg.

Het zesde leerjaar kreeg de opdracht om voor de randanimatie te zorgen. Zij boksten volledig zelfstandig een schitterende omkadering ineen.

Het mooie weer was de kers op de taart. Geniet nog eens mee van onderstaande foto's en filmpje.

Tomorrowschool

 

 

 

 

Pagina 1 van 2

school2-kleur

Menu nieuws