Home

Logowedstrijd Comenius

Op de vorige meeting in Duitsland stelden alle scholen hun winnende logo's voor. Begin juni trekken we met z'n alle naar Nordholz, in het noorden van Duitsland. Daar zal de grote winnaar bekend gemaakt worden. De komende weken kunnen we in ware Eurosongstijl stemmen op de logo's van de andere landen. Hoe meer stemmen er zijn, hoe liever we het hebben. Breng jij ook je stem uit? Volg dan onderstaande stappen.

1. Surf naar www.circle1315.tk en bekijk bij 'logotype competition' alle deelnemers.

2. Kies jouw 3 favoriete logo's uit.

3. Stem hieronder op jouw 3 favoriete logo's.

 

- Iedereen mag 1 keer stemmen

- Je mag en kan niet op de logo's van onze eigen school stemmen.

- Stem op jouw favoriete logo, niet op jouw favoriete land.

 

Bingelprijs

Van harte proficiat! Uw school verdient een bingelprijs.

Uw leerlingen bingelen al sinds 2011 en hebben sindsdien al meer dan 130 000 oefeningen gemaakt.

Daaraast willen we jullie bedanken voor de inspanningen die jullie gedaan hebben tijdens de vulkaanactie op bingel in november 2013. Dankzij de 2 590 oefeningen die jullie maakten kon bingel gered worden.

Vanaf september 2014 komt er een volledig vernieuwde bingel. Iets om naar uit te kijken.

 

Bingelplaat

 

Een nieuwe leerling in de klas

Na de paasvakantie hadden we een nieuwe leerling bij in onze klas. Een duif maakte gebruik van de rust tijdens de vakantie om een nestje te maken op de vensterbank. Hier kan je 24u per dag de duif op het nestje volgen. Wie weet kan je de eitjes wel zien uitkomen, of binnen een aantal weken de jonge duifjes het nest zien verlaten.


Live streaming video by Ustream

 

Juf Sonja in de bloemetjes gezet

Proficiat juf Sonja!

U bent een leerkracht met klasse. Uit de talrijke nominaties die Klassse voor Ouders ontvangt, sprong uw naam naar voor als een leerkracht die het verschil maakt.

U neemt de bloemen dan ook meteen symbolisch in ontvangst voor alle collega's die zich elke dag opnieuw inspannen voor hun leerlingen.

Van harte proficiat.

De bloemen worden u aangeboden door Klasse voor Ouders in naam van Tamara, de mama van Kim.

Sonja-Klasse

 

We leren het secundair onderwijs en de beroepenwereld kennen

Nog enkele maanden en de zesdeklassers verlaten onze school. Om hen hierop voor te bereiden werkten we hier rond in de klas. We leerden zelf keuzes maken, we leerden wat onze talenten zijn en onze werkpunten en we leerden ook de structuur van het secundair onderwijs kennen.

Ook bezochten we een aantal scholen en het R.V.T Dr. Coppens.

In het College Onze Lieve Vrouw Ten Doorn kon elke leerling enkele lessen volgen in de studeerrichting die ze zelf willen. In het Provinciaal Technisch Instituut leerden we alle technische richtingen kennen. Om af te sluiten gingen we een dag op bezoek in het rust- en verzorgingstehuis Dr. Coppens. Daar leerden we heel wat sociale beroepen kennen en beleefden we een superleuke dag met de bewoners.

Alle foto's kan je hieronder vinden.

Bezoek PTI


Bezoek RVT

 

Een nieuw klasgenootje in 3A

klasduif3A

 

Pagina 1 van 2

school2-kleur

Visual QR Code Color QR Code

Menu nieuws